U kunt hier een online afspraak maken.

 
!

Producten MATRIX bestel je online

Matrix heeft meerdere lijnen met top haarverzorgings- en stylingsproducten. Gestart in 1980 veroverde Matrix in 10 jaar de markt voor professionele haarproducten in de Verenigde Staten, waar het anno nu nog steeds marktleider is. Ook in Europa is Matrix niet meer weg te denken.

De producten van Matrix kenmerken zich door hun eenvoud, effectiviteit en toegankelijkheid, zowel in gebruik als qua prijs. Innovatie, duurzaamheid en resultaat zijn zeer belangrijk bij de ontwikkeling van de producten en met het hoofdkantoor in het energieke New York City is Matrix nog altijd een trendsetter binnen de kappersbranche. 
 

Bestel online 

Kappers Abonnement

Het kappers abonnement om 365 dagen per jaar voor een vast en laag maandtarief verzorgt uit willen zien!

Er altijd goed uitzien voor een vast én laag maandtarief. Het abonnement voor slimme consumenten. Naast een kappers bezoek zoals u dat van ons gewend bent, kunt u nu ook een abonnement afsluiten en onbeperkt uw haar te laten knippen, en/of kleuren voor een vast bedrag per maand. Vraag vrijblijvend naar onze Kappersabonnementen, hét abonnement voor slimme consumenten die er altijd verzorgd uit willen zien... Het hele jaar door!
Lees meer

Producten MEDICEUTICALS

Mediceuticals® producten.
Specifieke, dermatologische producten voor haar- en (hoofd-) huidoplossingen. 

Mediceuticals® is vooraanstaand in het aanbieden van FDA goedgekeurde hoofdhuid- en haarbehandelingen voor professionals.Door jarenlange research naar oorzaken van dunner wordend haar en hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals zich ontwikkeld tot een superieur product.

Mediceuticals® is ontwikkeld door dermatologische wetenschappers die de meest geavanceerde farmaceutische methoden en natuurlijke grondstoffen in de receptuur hebben verwerkt en toegepast. Mediceuticals® behandelingen worden sinds decennia toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada, Australië en sinds 2010 ook in Europa.

Mediceuticals® is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen maar heeft inmiddels ook een zeer goede preventieve werking.
Beheersing van haaruitval is gelijk aan het behandelen van vele andere medische aandoeningen. Hoe eerder een preventief programma wordt gestart, hoe groter de kans van slagen. Je bent nooit te jong of te oud om een preventief Mediceuticals® programma te beginnen.
De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen. Kortom, mooie haren en een gezonde hoofdhuid voor de rest van je leven!
lees meer 

anko_haarwerk_specialist

Haarwerken en Pruiken

Wij zijn officieel haarwerkspecialist en kunnen u adviseren over haarwerken, pruiken, haarproblemen, hoofdhuidproblemen haaruitval en haartoevingen.

Haarproblemen, dun haar, haaruitval, kale plekken of volledige kaalheid. Wij hebben voor u de oplossing! Haaruitval is een heel persoonlijke en gevoelige kwestie. Dat snappen wij bij Hairlook Simone. Daarom is de privacy van onze klanten voor ons belangrijk. 
Al jaren leveren wij de beste kwaliteit haarwerken, haarstukken, haartoevoegingen en extra volume op heel discrete en toch persoonlijke wijze.

 

De oorzaak van het haarverlies.
Er zijn legio aan oorzaken waardoor kaalheid ontstaat, denkt u daarbij aan erfelijkheid, hormonen, alopecia areata (pleksgewijs of algehele kaalheid), medicijnen, bestraling, brandwonden, chemotherapie, etc. Wij zijn bekend met al deze oorzaken. Wij herkennen ze en weten waarmee we rekening moeten houden.

 

Chemo of bestraling?
Mocht het zo zijn dat u al weet dat u uw haar gaat verliezen, omdat u behandelt gaat worden met chemotherapie of bestraling, dan adviseren wij u voor het begin van de behandeling bij ons langs te komen. Wij kunnen dan heel nauwkeurig vastleggen hoe uw haar nu is(dikte, lengte, kleur, model, etc), zodat wij bij het verlies van uw haar een haarwerk kunnen leveren dat nauwkeurig aansluit bij uw eigen haar.


Lees hier alles over haarwerken.

Professionele haarverzorgingsproducten.

Wij verkopen alleen Professionele styling- als haarverzorgingsproducten ook te gebruiken in combinatie met haarwerken, pruiken en hairextensions in onze webshop. Door gunstig in te kopen, kunnen wij onze producten heel scherp in de markt zetten. Wij verkopen natuurlijk alleen maar 1e keus haarproducten.  

In het centrum van Lichtenvoorde hebben wij een dames en heren kapsalon waar u op een professionele manier door onze medewerkers wordt geholpen. Alle producten die wij verkopen via de webshop worden ook in de kapsalon gebruikt.

Bestel online uw favoriete haar producten van
Matrix en Mediceuticals.

Blezi make-up nu ook verkrijgbaar in onze kapsalon

Make-up
De hele dag op je mooist!
Met Blèzi Make-up is het heel eenvoudig om stralend voor de dag te komen. Onze make-upproducten zijn van hoge kwaliteit en hebben uitzonderlijk langhoudende formules. Resultaat: een onberispelijke make-up die de hele dag mooi blijft.
De unieke pluspunten:
Absolute topkwaliteit
De gebruikte grondstoffen zijn van de allerbeste kwaliteit en zijn veilig voor mens en milieu. De producten verzorgen, beschermen en respecteren de huid.
Longlasting formules
De formules zijn parfum- en dierproefvrij, hoog gepigmenteerd en houden uitzonderlijk lang. Alle make-upproducten zijn makkelijk in gebruik en geven een professioneel resultaat.
Tijdloos en trendy
Het assortiment is zowel tijdloos als trendy. Er is ruime keuze aan make-uptinten die je eindeloos kunt mixen & matchen. De collectie bevat producten en kleuren die perfect aansluiten bij de meest actuele trends