matrix_total_result_color_obsessed

- Total Results Color

Total Results Color Obsessed biedt een oplossing voor gekleurd haar. Het haar wordt gevoed, versterkt en beschermd en heeft een glanzende, langdurig stralende kleur.

!

Total Results Color Obsessed Shampoo 300 ml

Shampoo reinigt het haar op milde wijze, terwijl het de resten verwijdert die zorgen voor dofheid en aantasting van de kleur. 

Total Results Color Obsessed Shampoo 1000 ml

Shampoo reinigt het haar op milde wijze, terwijl het de resten verwijdert die zorgen voor dofheid en aantasting van de kleur.

Total Results Color Obsessed Conditioner 300 ml

Conditioner herstelt en versterkt poreuze delen in het haar, zodat kleurverlies wordt tegen gegaan.

Total Results Color Obsesse SO Silver Shampoo 300 ml

SO Silver Shampoo neutralizeert ongewilde warme tinten en versterkt natuurlijke highlights op blond of geblondeerd haar.

Total Results Color Obsesse SO Silver conditoner 300 ml

Total Results Color Obsessed SO Silver Conditioner hydrateert droog en broos haar door gerichte voedingstechnologie die weerbarstig haar temt en het haar zijdezacht maakt. Het verzorgen van blond, platina en grijs haar kan vaak leiden tot doffe en beschadigde lokken. Daarom gebruikt Matrix So Silver conditioner gerichte voedingstechnologie om droog en poreus haar te hydrateren.
35% korting

Total Results Color Obsesse SO Silver mask 200 ml

Matrix Total Results So Silver Deep Conditioning Toning Hair Mask denkt als een toner en verzorgt zoals een deep treatment, aanpasbare toning om blond haar en grijs haar te verfraaien tot een koele, getinte finish. Breng je toning naar een hoger niveau met het So Silver Triple Power Mask.
35% korting

Total Results Color Obsessed Mask 150 ml

Mask is een geconcenteerde verzorging voor zeer beschadigd gekleurd haar. Het herstelt poreuze delen in het haar en gaat dofheid en kleurverlies tegen. 

Total Results Color Obsessed Miracle Treat 12 Lotion 150 ml

Verzorgende spray, rijk aan anti-0xidanten, met 12 snelle voordelen voor gekleurd haar: kleurbehoud, glans, bescherming, voeding, kracht.