privacy

Privacy

Kapsalon Hairlook Simone respecteert uw privacy op haar website. We zorgen er voor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld. We gebruiken deze informatie uitsluitend om uw bestelling zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Deze informatie wordt niet aan derden verkocht.

Bij een bezoek aan onze website wordt automatisch uw (tijdelijk) IP-adres geregistreerd en opgeslagen en indien mogelijk de site van herkomst. Wij gebruiken deze informatie om de navigatie, bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site te verbeteren.

Bij een bestelling bewaren we uw: e-mailadres, naam, (aflever) adres,  postcode, woonplaats, telefoonnummer en alle relevante informatie met betrekking tot uw order.

Als u uw telefoonnummer bij een order of informatie geeft, wordt deze alleen gebruikt om telefonisch contact te onderhouden met betrekking tot de order die u geplaatst heeft of informatie die u vraagt.

Uw e-mail adres wordt bewaard als u aangeeft dat u op de hoogte wilt blijven van wijzigingen van onze website, de laatste nieuwtjes en/of aanbiedingen.

Als u reageert op een actie, prijsvraag o.i.d. dan gebruiken we de gevraagde gegevens om de actie uit te voeren, eventuele winnaars bekent te maken en de feedback van de verkoopactie te meten.

De persoonsgegevens worden niet aan derden verkocht en worden uitsluitend gebruikt door werknemers en derden voor het verwerken van de order. Deze zijn echter verplicht om discreet met uw gegevens om te gaan en dit privacybeleid te erkennen.

Uiteraard beschik u over het recht van toegang tot en verbetering van uw gegevens. Wijzigingen hierin kunt u schriftelijk of per e-mail aan ons kenbaar maken via onderstaand mail of postadres.

Wenst u geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kun u ons dat via onderstaand mail of postadres mededelen.

Onze privacybeleid en verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag.

Om tijdens het plaatsen van een order al uw persoons- en betalingsgegevens te beschermen tegen fraude werkt onze website samen met GlobeCharge. Deze biedt een server met de meest optimale en moderne coderingstechnieken om uw order en persoonsgegevens veilig via internet te versturen. SSL technologie (Secure Socket Layer)

Hebt u vragen of klachten over het gebruik van uw gegevens, dan kunt u contact met ons opnemen:

  • e-mail: info@hairlooksimone.nl
  • Tel. 0544-377142
  • Post: Hairlook Simone, Rentenierstraat 6, 7131 DL  Lichtenvoorde