Total Results

total results

De producten van de total results bestaan uit 13 lijnen.

Elke lijn is gespecialiseerd voor een haartype!
Hieronder vindt u de lijnen met de haartype waar het geschikt voor is!


Color Obsessed 
Pas gekleurd haar ziet er altijd stralend, glanzend en goed verzorgt uit. Maar om dit zo te houden, ook na een aantal wasbeurten, heb je de juiste verzorging nodig. Met de Color Care verzorgingslijn beschik je over milde reiniging om je haarkleur beter te behouden en er zo langer van kunt genieten!

So Silver
neutralizeert ongewilde warme tinten en versterkt natuurlijke highlights op blond of geblondeerd haar. Elimineert doffe gele tinten en voegt glans toe aan grijs en wit haar.

Brass OffDe lijn neutraliseert koperkleurige tonen en verfrist het haar met koele tonen. Deze lijn is ideaal voor bruin haar dat lichter is gekleurd. Blauw en violet pigmenten neutraliseren koperkleurige tonen. 
Keep me VividDe Matrix Total Results Keep Me Vivid is speciaal voor gekleurd haar. Dankzij de sulfaatvrije formule reinigt de shampoo op verantwoorde wijze. Het gaat kleurvervaging tegen, verzorgt de haarkleur én geeft een mooie glans als finish.

Hello Blondie
Total Results Hello Blondie is speciaal ontworpen voor blond haar: natuurlijk blond, gekleurd blond of met highlights. Blond haar heeft extra aandacht nodig. De toegevoegde ingrediënten kamille en panthenol versterken de glans van het haar en voorkomen (verdere) beschadiging.

Moister me Rich

Wil jij iets doen aan je droge, doffe haar? Dan is de Moisture me Rich lijn van Matrix Total Results perfect voor jou!

De Re-BondThe Re-Bond 3 stappen routine helpt verzwakt, overwerkt haar te versterken. Repareer chemisch beschadigd haar en laat het weer fris aanvoelen met kracht, gladheid en handelbaarheid. Verbetert elke streng met behoud van de veerkracht van het haar.

Curl Please
Krullend haar geeft vaak veel volume en een mooie, volle uitstraling. Echter heeft krullend haar ook intensieve verzorging nodig, om pluizende haarplukken en slappe haarlokken te voorkomen. De Curl lijn van Matrix Total Results is daarom de perfecte verzorgingslijn voor krullend en golvend haar!


So Long
Total Results So Long is speciaal ontworpen voor beschadigd, breekbaar haar. Je haar wordt hersteld van binnenuit. De toegevoegde ingrediënten ceramiden en aminozuren concentreren zich op de beschadigde delen van je haar. Je haar wordt sterker en elastischer! Tevens geschikt voor gekleurd haar. 

Mega Sleek
Heb jij weerbarstig haar? Pluizend haar? Of wil je gewoon ultra glad en soepel haar? Dan is de Mega Sleek verzorgingslijn van Matrix Total Results precies wat jij zoekt! De Mega Sleek lijn is speciaal ontwikkeld om pluizend haar en weerbarstige haarplukken voorgoed uit te bannen.

High Amplify
Heb jij dunner, futloos en zeer kwetsbaar haar? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een milde behandeling, met zachte en voedzame ingrediënten én uiteraard ultra lichte formules! Met de Amplify verzorgingslijn van Matrix Total Results ben je dan helemaal aan het juiste adres!

Rock it TextureKrijg hoge-definitie rockster stijl en definitie voor sexy undone textuur & golven.
Miracle CreatorHerstel & versterking van het haar met de ultieme multi-tasking haarverzorgingsproducten voor alle haartypes.