keepmevivid

Total Results Keep me Vivid

Met de haarproducten uit de Matrix Total Results Keep Me Vivid lijn houd jij je haar langer mooi, tussen de verfbeurten in. Zowel de bruin, blond, pastel, rood, koper als de mocha tinten onder ons, hebben baat bij dit haarverzorgingssysteem.

Total Results Keep me Vivid Shampo 300ml

De Matrix Total Results Keep Me Vivid Shampoo is een sulfaatvrije shampoo dat speciaal is ontwikkeld voor gekleurd haar. Dit product reinigt op een verantwoorde wijze, gaat kleurvervaging tegen en geeft je haarkleur een mooie glans.
Levertijd:1-2 dagen
Bestel

Total Results Keep me Vivid Conditioner 300 ml

De Matrix Total Results Keep Me Vivid Conditioner is een conditioner die speciaal ontwikkeld is voor gekleurd haar. De unieke pH-waarde van het product sluit de haarschubben van je haar perfect, waardoor je haar glad wordt en makkelijker ontwart.
Levertijd:1-2 dagen
Bestel

Total Results Keep me Vivid Color Lamination 200 ml

De Matrix Total Results Keep Me Vivid Color Lamination is een kleurbeschermende spray, om te gebruiken wanneer je gekleurd haar hebt. Dit verzorgende product gaat kleurvervaging tegen en geeft je haar een prachtige glans.
Levertijd:1-2 dagen
Bestel

Total Results Keep me Vivid Color Vetizer 100 ml

Matrix Total Results Keep Me Vivid Color Velvetizer is een haarcreme voor gekleurt haar wat glans geeft aan doffe kleuren en geeft een mooie, fluwelen finish.  Helaas uit de handel
Levertijd:1-2 dagen